Egyedi megrendelések

Nem találod sehol, azt amire vágysz vagy épp szükséged van?

A speciális méretek miatt nem tudod boltban megvenni?

Vagy valami eredetit szeretnél, ami másnak nincs?

TE KITALÁLOD, KÖZÖSEN MEGTERVEZZÜK ÉS MI LEGYÁRTJUK NEKED

Munkánk nagy részét az olyan megrendelések teszik ki, amik a vásárlóink egyedi igényei alapján készülnek. Ez azért izgalmas, mert mindenkinek másra van szüksége, mindig mást csinálunk mi is, így egyáltalán nincs szó futószalag munkáról.

Hogyan működik ez a folyamat?

Hogyan tudnád az elképezléseidnek megfelelő terméket elkészítettni velünk?

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, emailben, vagy töltsd ki lentebb a formulát, és meséld el mire is lenne szükséged, vagy mire vágysz. Emailben, telefonon is elérsz minket.

Ha a tervezési folyamat igényli, akkor kimegyünk helyszínre felmérni, vagy találkozunk személyesen egy kávé mellett, vagy fogadunk titeket a műhelyünkben (kávé itt is van).

Aztán mi nekiállunk tervezi, a kapott információk alapján, de ebbe titeket is belevonunk. Folyamatosan egyeztetünk, ötletelünk együtt, míg megszületik a végleges terv. Ezután adunk egy árajánlatot, és megsaccoljuk, hogy kb. milyen gyártási időre kell számítanotok.

Ha minden tetszik, és elfogadjátok az ajánlatunkat, akkor mi neki is állunk a gyártásnak. Egyedi megrendelések esetében 30-40% előleget szoktunk kérni.

Milyen

anyagokkal dolgozunk?

Két meghatározó anyagcsoportot használunk a munkánk során:

N

FÁT

N

FÉMET

Ezeket egyébként remekül lehet kombinálni.

Az otthonos fa

Ha időtálló, nagy igénybevételnek kitett darabot gyártunk, akkor a kemény fát preferáljuk, mert az sokkal masszívabb. A megjelenése is igényesebb. De nyilván az ára is borsosabb. Cserébe viszont a KEMÉNY FA elegánsabb, a mintázata részletesebb, izgalmasabb.

Amikor viszont nem indokolt a kemény fa, PUHA FÁVAL dolgozunk. Ez általában egyébként fenyő, jobbára fiatal. A természetes világos szín lehetővé teszi a könnyű és sokféle színezését.

Szerelmünk az ÚJRAHASZNOSÍTOTT FA

Hogy miért?

Mert ezzel nem a nagybani fakitermelést, hanem a fenntarthatóságot támogatjuk. Mert az idő vas foga és a korábbi sérülések (igénybevétel folytán) adnak neki egy különleges bájat. És mert valószínű kicsit mazochisták vagyunk és szeretünk háromszor annyit dolgozni valamin, amin lehetne a harmadát is. 😀 Mert bizony, mire az újrahasznált fát olyan állapotba hozzuk, hogy az kezelhető, használható legyen, az sok-sok idő és munka. Az ilyen faanyagot egyébként bontásokon szerezzük be, vagy felvásároljuk, vagy egyszerűen ajándékba kapjuk. (Ha épp lebontottátok a tetőtöket, gondoljatok ránk!) 

Az industriális fém

Miért nyúlunk a fémhez?

Mert szeretjük, a hangulatát, az erejét, a masszivitását, a megjelenését. Meg mert a hegesztés olyan fiús dolog, ezért a Pascal imádja is.

Alapvetően laposvasat és zártszelvényt használunk, ezek alkalmasak az általunk készített dolgokhoz. A felületkezelés attól függ, hogy mi az adott darab rendeltetése. Nagy igénybevételnél a színre fújást alkalmazzuk (szinterezés, festékszórás). Ha valami kicsi dolgot csinálunk, például egy lámpát, ami aztán nem érintkezik nagyjából semmivel, csak szépen függ a mennyezeten, akkor erre alkalmas festékspray-ket használunk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Adatvédelmi tájékoztató

10 + 8 =

─ További

Termékeink

Egyedi termékek, természetes anyagok,
élhetőbb otthon, fenntartható jövő

Lépj velünk kapcsolatba

Hívj minket

Kövess minket