Referenciáink

Büszkén mutatjuk be

Eddig elkészült projektjeinket

Eva Remenyi

Showroom berendezése

Alkalmunk nyílt az egyébként ránk jellemző indusztriális/skandináv hangulattól eltávolodni egy valamivel elegánsabb irányba. Történt ugyanis, hogy megbízást kaptunk az Eva Remenyi ékszermárka újonnan nyíló budapesti showroomjának berendezésére.

Ruin Brew

kézműves sörfőzde

A Ruin Brew tagjai Meg, Dave és Bence felkerestek bennünket egy napon, és megkérdezték, lenne-e kedvünk néhány bútort legyártani nekik egy nemsokára nyíló budapesti sörözőbe. Még jó, hogy volt. Akkor még nem sejtettük, hogy mekkora lélegzetvételű is lesz valójában.

Bányai – By Beans

Kávézó berendezése

Egy eszméletlen profi, lelkes és jófej csapat számára készítettük el az első Bányai flagship kávézó berendezését. A bútortervzéstől a kivitelezésig minden pillanatát élveztük ennek az izgalmas projektnek.

Nézőművészeti Kft

díszlethez bútorok

Álmainkban sem gondoltuk volna, hogy egyszer egy színdarabhoz fogunk kellékeket készíteni, de így lett. Eszter (Gyulay Eszter) a Nézőművészeti Kft. egyik alapítótagja, aki most Dániel András Kicsibácsi, Kicsinéni meg az Imikém című könyvét vitte színpadra. Amiben a mi közreműködésünket kérték, az néhány olyan tárgy volt, amik az egyébként egyhelyszínes darabban fontos szerepet töltenek be.

Egyedi termékek, természetes anyagok,
élhetőbb otthon, fenntartható jövő

Lépj velünk kapcsolatba

Hívj minket

Kövess minket