Sörfőzde projekt

Ruin Brew

Látványsörfőzde

A Ruin Brew tagjai Meg, Dave és Bence felkerestek bennünket egy napon, és megkérdezték, lenne-e kedvünk néhány bútort legyártani nekik egy nemsokára nyíló budapesti sörözőbe. Még jó, hogy volt. Akkor még nem sejtettük, hogy mekkora lélegzetvételű is lesz valójában.

E

Dátum

2021. augusztus

E

Kategória

lakberendezés

Hamar megértettük egymást, hamar kiderült, hogy valójában nem pusztán néhány bútor legyártásáról lenne szó, és hamar nyakig voltunk a sörözős projektben.

Ők hárman régóta főzik a saját söreiket: izgalmas ízvilág, gondos, precíz gyártási folyamatok, eszméletlen jó kézműves sörök. Aztán mertek nagyot álmodni, és az Akácfa utca 54. szám alatti üresen álló üzlethelységet kibérelték. Ide álmodták meg a látvány sörfőzdét, látványkonyhát és egy óriási területű pubot.

Amikor becsatlakoztunk a folyamatba, már megszületett az elképzelésük a hangulatról, a színvilágról, a berendezésről, szóval már csak a részletek kérdései maradtak nyitva, amikben viszont jobbára szabad kezet kaptunk. Úgy terveztük és készítettük a bútorokat, mintha a sajátunk lenne, és így visszatekintve is nagyon büszkék vagyunk minden darabra.

Az anyaghasználat a stílus okán adott volt, rengeteg fémet használtunk, több helyen, felületkezelés helyett egy speciális eljárással rozsdásítottuk meg a felületeket, hogy még autentikusabb legyen a hatás. Ilyen például a több mint négy méter hosszú bárpult teste, és a bársonygombás bárszékek lába. Különböző faanyagokat is használtunk, rendeltetéstől függően választva meg a típust. Ezeket több bútor esetében is égettük, hogy az ipari hangulat mellett csempész egy kis vadnyugati hangulatot a helynek. A brandjük arculatában megjelenő zöldet szintén továbbvittük és visszaköszön a szín több bútoron is.

A söröző augusztus 13-án hivatalosan is megnyitott, mi azóta több ízben is meglátogattuk őket, és mindent megkóstoltunk, amit csak lehetett. Tegyetek így ti is! A pub még nem üzemel teljes kapacitásán, a galéria már működik, csak apró részletek hiányoznak, és vár még ránk egy pince helyiség.

 

Ezúton is szeretnénk megköszönni srácok a közös munkát, egy élmény volt. Jó volt titeket megismerni, részese lenni az álmotok megvalósulásának. Egészségetekre!

A projektben együttműködő partnerünk volt a Studio Credo, aki a kárpitozott bárszékek üléseit készítetette nekünk, a tőle megszokott profizmussal.

Így készült

 

Less be a kulisszák mögé, és nézd meg, hogy állt össze a Ruin Brew Sörfőzde!

 

Lapozgass a werkfotók között!

Ruin Brew –
Kézműves sörök

weboldal

facebook

instagram

Showroom: 1073 Budapest, Akácfa utca 54.

Nyitva:
H-P: 17-24 óráig,
Szo-V: 12-24 óráig  

Légy te is részese a redone projectnek!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Adatvédelmi tájékoztató

9 + 7 =

Egyedi termékek, természetes anyagok,
élhetőbb otthon, fenntartható jövő

Lépj velünk kapcsolatba

Hívj minket

Kövess minket