Rólunk

A redone project szerelemből született.
Szó szerint.

Rólunk

A redone project szerelemből született.
Szó szerint.

A mi

TÖRTÉNETÜNK

Röviddel azután, hogy megismerkedtünk és egymásba szerettünk, megfogalmazódott bennünk a vágy, hogy közösen alkossunk. Az összeköltözésünk kapcsán kibontakozott a kreativitásunk, és elkezdtünk apróbb lakberendezési tárgyakat készíteni, új, egyedi megoldásokon gondolkodni. Ebből aztán az lett, hogy létre hoztuk a redone projectet, és immár nemcsak a magunk részére készítünk mindenféle dolgokat.

Ne gondoljátok, hogy ez egy erős üzleti alapokon nyugvó ötlet volt, hogy nagyon átgondoltan, üzleti és marketing tervvel, pontos üzenettel álltunk neki a dolgoknak. Dehogy. A lendületünk és a hitünk volt pusztán, és reméltük, hogy ez majd eljuttat valahova.

Eleinte a fővárosi albérlet nappalijában farigcsáltunk, ami mondanunk sem kell, hogy meglehetősen kényelmetlen volt, és nagy felfordulással járt. Még szerszámaink sem igazán voltak, csak olyan alapvető eszközök, amik egy háztartásban megtalálhatóak. De elszántak voltunk, és mára már saját műhelyünk lett, szerszámokkal, gépekkel és sokkal tágabb lehetőségekkel.

Az indulás

Kezdetben régi tárgyakat gondoltunk újra, új rendeltetést, új életet adtunk nekik, így készült pl analóg fényképezőgépből asztali lámpa (ez volt a legelső termékünk), tökgyaluból fali borosüveg tartó, sílécből kabát akasztó és még sorolhatnánk. Ami másoknak kacat volt, számunkra a kincset jelentette.

 

Innen ered a nevünk is, redone = újra csinálva.

Lámpától

A bútorig

Ahogy haladtunk előre, fejlesztettük magunkat és a rendelkezésünkre álló eszköztárat, mára már eljutottunk oda, hogy nem pusztán apró tárgyakat, de bútorokat is készítünk. Ezeket nemcsak, hogy mi tervezzük meg, de mi is végezzük a gyártást az elejétől a végéig.

Menedzserből

Kétkezi munkás

Minden időnket, energiánkat és pénzünket abba fektettük, hogy a redone project ne csak egy munka melletti hobbi legyen. Úgy gondoltuk, és gondoljuk, hogy, ami számunkra önmegvalósítás, az más számára is örömforrás lehet.

A multi közeg napi körforgásába, meetingek, konferencia hívások, excel táblázatok rengetegébe belefáradva, mindig is arra vágytunk, hogy „építsünk valamit”. Hogy a nap végén kézzel fogható eredményre lehessünk büszkék.

Víziónk

Hiszünk abban, hogy a kézzel készült termékeknek lelke van, hogy a természetes anyagok hozzátesznek az otthonérzéshez, hogy az ember otthona a belső világát tükrözi. Sokszor a boltban kínált tömegtermékek helyett egy-egy jól megtervezett egyedi darab képes megváltoztatni a helyiség milliőjét.

Akik bennünket felkeresnek

Általában azok az emberek fordulnak hozzánk (legyen szó egy meglévő termékünkről vagy az ő egyedi elképzeléseik megvalósításáról), akik hasonlóan gondolkodnak, mint mi. Akik úgy érzik, hogy a kézzel készült dolgoknak és a természetes anyagoknak lelkük és történetük van. Akik szeretnének a tárgyakhoz kapcsolódni, akik odafigyelnek a részletekre.

Munkánk során nagyrészt olyan tárgyakon dolgozunk, ami konkrét megrendelőnek készül, aki egyedi igényeivel keressett fel bennünket. Erről olvashatsz bővebben az Egyedi megrendelések menüpontban.

Egyedi termékek, természetes anyagok,
élhetőbb otthon, fenntartható jövő

Lépj velünk kapcsolatba

Hívj minket

Kövess minket