Wamp design vásár

Annak idején, amikor úgy éreztük, hogy készen állunk, hogy a termékeinket megmutassuk a “nagyvilágnak” elkezdtünk vásárokba járni. Az első ilyen a Vintage Piac volt, ami egyébként az egyetlen lakberendezéssel kapcsolatos kézműves vásár. De már akkor is a szemünk előtt lebegett a Wamp, Budapest legnagyobb dizájn vására. A sok teendő miatt azonban nem léptünk a tettek mezejére, mígnem kaptunk egy kedves levelet a Wamp szervezőitől, amelyben meghívtak bennünket a vásárukra, mint kiállítók. Természetesen ennek ellenére, nekünk is végig kellett mennünk a portfólió bemutatásával járó rostán, de ezt sikerrel vettük. Így aztán 2018 októberében debütáltunk a kiállítók között. Azóta is rendszeresen járunk, és mindig igyekszünk valami újdonsággal jelentkezni. Nagyon sokotokkal ismerkedtünk meg ott, és mindig nagyon jó Titeket viszontlátni is.

Eleinte a többséghez hasonlóan asztalt béreltünk, de a mi tárgyaink többnyire más bemutatási eszközöket igényelnek, így hamar építettünk magunknak egy installációt, amit mindig magunkkal viszünk.

Szintén a termékeink jellegéből adódóan a nyári, szabadtéri vásárokra nem járunk, hiszen lámpákkal és bonyolult felépítménnyel nem volna bölcs megkockáztatni a nyári záporban való elázást. De októbertől márciusig rendszeresen jelen vagyunk.

Ha szeretnél velünk Te is személyesen találkozni, nincs más dolgod, mint egyszer ellátogass a vásárba. Biztosan nem fogod megbánni, mert rengeteg tehetséges alkotóval és a portékájukkal találkozhatsz.